PALVELUMME

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Kynästämme syntyvät uniikit logot sekä visualisoinnit yrityksesi graafisen ilmeen rakennusaineiksi. Luomme myös upeat www-sivut ja koulutamme asiakkaamme ylläpitämään niitä. Oletko suunnittelemassa mainoskampanjaa? Toteutamme kokonaisuuden, jolla tavoitat asiakkaasi tehokkaasti!

PALVELUMUOTOILU

Haluatko kehittää yritystoimintaa ja palvella asiakkaita entistä paremmin? Toteutamme pk-yrityksille ja julkisen tahon organisaatioille laadukasta palvelumuotoilua, jolla innovoidaan uusia palveluita, visualisoidaan prosesseja sekä parannetaan asiakasymmärrystä palvelukehityksen tukena.

TUOTE- & TILASUUNNITTELU

Ideoimme, konseptoimme ja tarjoamme uusia muotoilullisia ratkaisuja tuotekehityksesi matkalle. Lähestyvätkö messut? Suunnittelemme yrityksellesi osaston, joka vetää vierailijat puoleensa! Tarjoamme lisäksi täyden kattauksen laadukkaita sisustusarkkitehtipalveluja.

3D-MALLINNUS

3D-malli toimii tuotteen tai tilan hahmottamisen apuna sekä valmistuspohjana. Luomme yrityksellesi laadukkaat 3D-mallinnukset tuotteista ja tiloista toiveittesi mukaisesti. Käytössämme on myös 3D-tulostuslaboratorio mallikappaleiden valmistukseen.

VIDEOTUOTANTO

Yritysvideo on loistava tapa mainostaa, kertoa tarinaa sekä erottua kilpailijoista eri mainontakanavissa. Entä tarvitseeko yrityksesi työprosessien tai tilojen dokumentointia? Toteutamme myös drone-kuvaukset sekä loihdimme still-kuvistasi näyttäviä animaatioita.

STUDIOKUVAUS

Toteutamme laadukkaat mainosvalokuvat tuoteista ja henkilöistä studiossamme. Meiltä voit myös tilata kuvamanipulaation keinoin rakennettuja kokonaisuuksia rikastuttamaan yrityksesi kuvamaailmaa.

Haluatko vahvistaa brändiäsi tai kehittää palveluja asiakaslähtöisesti?

Luodaan menestystarinoita yhdessä!

Tarjoamme muotoilun suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita organisaatioiden tarpeisiin.

Projektit valmistuvat ammattitaitoisten asiantuntijaopettajiemme toimesta tai ohjattuna osana opintojaksoja muotoilijaopiskelijoittemme toteuttamana. Lisäksi järjestämme organisaatiokohtaisesti palveluiden ja tuotteiden käyttäjälähtöistä kehittämistä palvelumuotoilun keinoin. Puolestaan muotoiluajattelun ideologiaa ja menetelmiä harjoitellaan fasilitoiduissa työpajoissamme. Opiskelijoittemme opinnäytetyöt ja työharjoittelut ovat myös erinomainen mahdollisuus pidempikestoisten projektien toteutukseen.

ASIAKKAITAMME

"Ole yhteydessä, lähdetään muotoilulla menestykseen!"

JAAKKO LAUKKANEN

TKI-asiantuntija
+358 44 785 6916 
jaakko.laukkanen@savonia.fi

PL 6 (Microkatu 1), 70201 Kuopio

+358 (0)17 255 6000 | savonia@savonia.fi